25-07-2014

Sprekers

Dit zijn de sprekers van dit jaar!

L’Oréal

Met bijna 83.000 werknemers, 34 internationale merken en een omzet van €26 miljard in 2017 is L’Oréal één van de grootste FMCG bedrijven ter wereld.

Innovatie ligt in de kern van ons bestaan en daarmee proberen wij onze positie als marktleider in de industrie te behouden en verstevigen. De belangrijkste ontwikkeling daarbij is de digitale transformatie. In 2009 is hiervoor een nieuwe strategie ingezet: sindsdien zijn alle professionals getraind in digital en meerdere ‘Tech start-ups’ overgenomen om digital leader in onze markt te worden en te blijven.

Om continu te blijven ontwikkelen in deze veranderende markt investeren in de persoonlijke ontwikkeling van talent. Jij krijgt bij ons de mogelijkheid om jezelf sterk te ontwikkelen en te groeien als professional, binnen een ondernemende en innovatieve werkomgeving!

Wanneer jij als stagiair bij ons start word je opgenomen in het Intern Development Program. Dit is een programma waarmee jouw ontwikkeling middels evenementen, e-learnings en beoordelingen wordt gestimuleerd. Daarnaast zijn er tal van leuke extraatjes, zoals uitjes en korting op de producten.

Voor starters bieden wij het Young Graduate Program. Dit bestaat uit een integratie programma en een individueel relevant trainingsprogramma, afgestemd op jouw vakgebied. Hierbij volg je trainingen zowel in Nederland, als internationaal in Parijs.

 

Capgemini

Vrienden terugbetalen, de voorraad in een winkel checken of je pakketje volgen. Zonder dat je het weet heb je op verschillende manieren al regelmatig te maken gehad met Capgemini. Samen met onze opdrachtgevers creëren wij namelijk business- & IT-oplossingen die aansluiten op de behoefte van de klant en concrete resultaten geven. Onze experts leveren dus echt een impactvolle bijdrage aan het dagelijkse leven van onze opdrachtgevers en hun klanten.

Kies een carrière die bij jou past
Een typisch consultancy bedrijf? Nee, dat zijn we niet. We kennen geen vaste kaders en ook jouw pad ligt nog lang niet vast. Je bepaalt bij ons namelijk zelf hoe jouw carrière eruit ziet. En welke richting je op wilt. Kies je bijvoorbeeld voor de rol van expert of ga je voor een functie in de top? Waar jouw ambities ook liggen, als professional heb je de vrijheid om zelf je koers te bepalen.

All you can train
Waar we enkele jaren geleden nog puzzelden met het aantal tekens in een sms, appen we er nu op gerust los. De technologie is haast niet bij te benen. Wil je als IT-professional blijven shinen in deze digitale wereld? Dan is het bijhouden van je kennis cruciaal. Gelukkig zit je bij ons dan helemaal goed. Want met ons All you can train programma heb je toegang tot ruim honderden trainingen en opleidingen. En kun jij jezelf blijven ontwikkelen. 

De Capgemini’er
Een fanatieke blokfluiter, enthousiaste Star Wars verzamelaar of creatieve cartoonist? Bij Capgemini kun je zijn wie je bent! En is het jouw talent dat telt. Onze collega’s beschouwen samenwerken als een van de belangrijkste kernwaarden. We helpen elkaar graag op weg bij vragen, pakken uitdagingen aan, maar plannen ook gerust een meeting in om ‘even bij te praten’. Want IT draait niet alleen om technologieën en methodes. Maar vooral om mensen.

Wat wordt jouw impact?
Internetbankieren, slimme energiemeters en verschillende bedrijfs- & logistieke applicaties. Onze collega’s werken aan de meest uiteenlopende en uitdagende projecten voor opdrachtgevers in binnen én buitenland. Wil jij ook een impact maken en een bijdrage leveren aan toffe projecten? Kijk dan vooral op werkenbijcapgemini.nl.

 

MindLabs

MindLabs is een iconisch ecosysteem op het gebied van interactieve technologieën en menselijk gedrag, dat naadloos aansluit op het economisch beleid van de gemeente Tilburg, de provincie Noord-Brabant, alsmede de strategie van Brabantstad. Talent, kennis en een hoogwaardig netwerk zijn de sleutelbegrippen in de doorontwikkeling van MindLabs. Kennisinstellingen op MBO, HBO en WO niveau hebben de handen ineen geslagen, samen met eerste marktpartijen zoals De Persgroep en Interpolis.

Juist in de combinatie van onderwijs, onderzoek en ondernemerschap en het snijvlak van menselijk gedrag en interactieve technologieën waarbij de mens en niet de techniek centraal staat, schuilt de uniciteit en kracht van MindLabs binnen Nederland en daarbuiten. Het bedrijfsleven, van media en logistiek tot maintenance en van gezondheidszorg tot lucht- en ruimtevaart, ziet kansen in het sneller kunnen ontwikkelen van kennis, de beschikbaarheid van talenten en een relevant netwerk voor het ontwikkelen, testen, valideren en opschalen van nieuwe producten en diensten.